Om oss

Lilla Skönhetssalongen grundades 2013 av Susanne Brunnström, som idag är en av två delägare då hon fått sällskap av sin dotter Sabina Eliasson. Susanne var en av de första som erbjöd utbildning för framtida nagelterapeuter i Östersund, något som Sabina tagit över stafettpinnen för idag.  

Vi är en salong, skola och butik i centrala Östersund som med certifierade terapeuter erbjuder ett brett utbud av tjänster. Hos oss kan du hitta SEYF-godkända utbildningar där du kan utbilda dig till nagelterapeut, fransstylist i singel- och volymfransar, lash- och browlift och gå flera vidareutbildningar samt handla produkter.

 

Hyr in dig hos oss

Är du utbildad inom något skönhetsyrke, eller söker du ett rum att bedriva din verksamhet i? Då har vi kanske något som skulle passa dig. 

Just nu söker vi mer specifikt efter någon eller några som önskar att hyra våra lediga behandlingsrum. Och då efterfrågan är stor söker vi även en till nagelterapeut då vi i dagsläget inte kan erbjuda en ledig tid hos oss.

Så oavsett om du är i startgroparna eller har en etablerad stor kundkrets spelar ingen roll för oss, här får alla plats att växa. Så tveka inte en sekund att höra av dig.  

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.