Grundutbildningar

Nagelterapeut

Lilly Nails grundutbildning till Nagelterapeut är godkänd av SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund), dvs en kvalitetsstämpel på utbildningar och salonger i Sverige. Vi jobbar individuellt efter varje elevs behov. Du kan välja att gå utbildningen i materialen Gelé/Invicta eller Akryl (Grundutbildningen i Akryl erbjuds endast av ett fåtal Lilly Nails skolor i Sverige). Beroende på vilken grundutbildning du går kan du sedan komplettera med en påbyggnadskurs i respektive material, se Påbyggnadskurs nedan.

Förkunskapkrav : Du behöver inga förkunskaper för att gå grundutbildningen eftersom du får lära dig allt från grunden.
Kurslängd :135 lärarledda timmar på skolan
Praktik : Gel Polish på naturlig nagel med färg och Fransk manikyr. Du lär dig arbeta med Structure base för att skapa ett apex på naglarna för en starkare och mer hållbar Gel Polish-manikyr. Du lär dig att arbeta med Gelé- och Invicta-sortimentet alt. Akryl, förlängning på mall och tipp, smile med reverseteknik, återbesök på byggda naglar, dekorationer och design med Lilly Nails glitter och designsortiment. Du lär dig även att arbeta med elfil.
Teori : Hygien, anatomi, huden, sjukdomar, åkommor & allergier, ergonomi, kemikunskap, Lilly Nails produkter,  kundbemötande, driva företag, marknadsföring, prepp, manikyr & gel polish, tippar & mallar,             produktapplicering & nagelförlängning, färglära.
Kurspris : 34900 kr inkl. moms. (stort produktpaket ingår till ett värde av ca 9000 kr inkl. moms samt ett       kompendium som ingår till ett värde av 487 kr inkl. moms).
Kursstart :4/9-2023
Anmälan : För intresseanmälan och mer information maila läraren Sabina på: sabina.eliasson@hotmail.com   

Manikyrist

Lilly Nails grundutbildning till Manikyrist är godkänd av SEYF (Svenska Estetikernas Yrkesförbund), dvs en kvalitetsstämpel på utbild- ningar och salonger i Sverige. Vi jobbar individuellt efter varje elevs behov. Du lär dig arbeta med Lilly Nails Gelpolish och Structure base. Är du även intresserad av att lära dig att förlänga naglar kan du komplettera med vår nagelförlängningsutbildning för att bli diplomerad nagelterapeut.

Förkunskapkrav : Du behöver inga förkunskaper för att gå grundutbildningen eftersom du får lära dig allt från grunden.
Kurslängd : 45 lärarledda timmar på skolan
Praktik : Gel Polish på naturlig nagel med färg och fransk manikyr. Du lär dig arbeta med Structure base för att    skapa ett apex på naglarna för en starkare och mer hållbar Gel Polish-manikyr. Du lär dig även att arbeta med elfil vid prepp och borttagning.
Teori : Hygien, anatomi, huden, sjukdomar, åkommor & allergier, ergonomi, kemikunskap, Lilly Nails produkter
kundbemötande, driva företag, marknadsföring, prepp, manikyr & gel polish.
Kurspris : 13500 kr inkl. moms. (stort produktpaket ingår till ett värde av ca 5000 kr inkl. moms samt ett       kompendium som ingår till ett värde av 487 kr inkl. moms).
Kursstart : 4/9-2023
Anmälan : För intresseanmälan och mer information maila läraren Sabina på: sabina.eliasson@hotmail.com   

Kontakt/anmälan